300 meter lodret fald.

Det er, hvad der venter én på Danmarks otte største skianlæg. Anlæg, du kan læse om her.

Du skal godt nok lægge de otte sammen for at komme op på de 300 højdemeter. Til gengæld er skisportsstederne spredt ganske godt ud på landkortet. Så de fleste danskere har højst et par timers kørsel til nærmeste piste. Det er da noget nemmere end at skulle transportere sig til Alperne eller de norske fjelde…

Dertil kommer en række knap så avancerede bakker, der kan bruges til kælk såvel som til ski. Man kan selvfølgelig også bruge de sneklædte bakker som stigninger, hvis man vil træne sit langrendsløb. Eller som en del af ruten på en anderledes mountainbiketur?

De danske skianlæg byder på mange sjove og knap så sjove historier. Det er jo i bogstaveligste forstand op ad bakke at fremelske skisport på dansk jord. Nogle har alligevel gjort forsøget, og også dem kan du læse om på Danskebjerge.dk. Brug evt. forsiden som indgang til det store vintertema:

http://danskebjerge.dk/

God, kold fornøjelse.

/Jacob