Denne sommer har Danskebjerge.dk igen været i avisernes spalter. Senest i den udmærkede avis Vejle Amts Folkeblad, hvor der blev sat fokus på Vejles muligheder for at markedsføre sig som bjergby. Den første artikel handlede især om Troels Vesterlund Nielsens synspunkter – som fik opbakning af byrådspolitikere -, mens den anden (et par dage senere) gik på Vejles potentiale som centrum for større cykelløb, f.eks. en Tour de France-etape. I den forbindelse var der grundig omtale af Danskebjerge.dk’s analyse af sværhedsgraden af det vejlensiske terræn.

Samme analyse er i sommerens løb blevet omtalt i bl.a. Jyllands-Posten og såmænd også i TV2’s Tour-studie.

Danskebjerge.dk har netop offentliggjort en undersøgelse af danske kirkers beliggenhed. Den ventes at få omtale i bl.a. avisen Sjællandske.

/Jacob