Kære bjergven.

Der er sne på logoet på www.danskebjerge.dk, men udenfor er det mere gråt end hvidt. Desværre, vil nogle sige. Hvis du savner det skiterræn, som vi havde de to foregående sæsoner, så kast et nostalgisk blik på temaet om danske skisportssteder. Så kan du samtidig opdatere dig på, hvor du kan tage hen, hvis der skulle lægge sig sne på bakkerne, før vinteren er omme:

http://www.danskebjerge.dk/artikler-skibakker.htm

Dem, der er mere til hjul end til ski, vil nok snarere se frem til foråret. Af to grunde. Dels fordi cykling bare ER sjovere i lunt vejr. Og dels fordi 2012 jo er det store Giro-år: Etapeløbet Giro d’Italia kommer til Danmark i maj, og tre dage i træk vil verdens største stjerner suse rundt på jysk asfalt.

Hos Danskebjerge.dk kan du få den p.t. mest grundige indføring i de ruter, som skal gennemføres. Blandt andet er der video fra de mest interessante steder på de tre etaper.

http://www.danskebjerge.dk/artikler-giroruten1.htm

Der er også rutekort, tilskuertip, vurdering af sværhedsgrader og meget andet. Du er meget velkommen til at henvise andre til Danskebjerge.dk’s dækning af Giroen.

Giro-siderne bliver i øvrigt ikke den eneste større satsning fra Danskebjerge.dk her i 2012. Jeg kan i skrivende stund ikke røbe, hvad der arbejdes på, men det bliver stort. 🙂

Til løberne: Der er stadig masser af info at hente via forsiden. Heriblandt en guide til de mest spændende danske bjergløb i 2012. Hvis du kender til løb, som endnu ikke er nævnt på sitet, skal du endelig bare sige til. Input udefra er guld værd for Danskebjerge.dk.

Mange bakkehilsner

Jacob